دفاع از مردم مظلوم اوکراین، کام مجاهدان تبیین را تلخ کرد! / مهدی نصیری
تلگرام نویسنده سه شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲ | 30-05-2023
در پی سخنان آقای زلنسکی در انتقاد از مردم ایران که چرا در باره کمکهای تسلیحاتی دولتشان به دولت متجاوز روسیه سکوت کرده اند ـ که البته از این جهت که توجه نداشت مردم ایران تحت فشار یک حکمرانی مستبد هستند و در بسیاری از تصمیمات نظام نقشی ندارند و اعتراضاتشان به هیچ انگاشته می شود، مورد انتقاد بود ـ بنده حقیر با یادداشتی از کمک تسلیحاتی به دولت متجاوز پوتین ابراز برائت و حمایت خود را از مردم اوکراین اعلام کردم تا لکه ننگ حمایت از یک اشغالگر به دامن ملت ایران ننشیند و ارزانی حاکمانی شود که مردم خویش را در حکمرانی به هیچ انگاشتهاند.
این حرکت البته به مذاق مجاهدان تبیین نائل شده به قله رفیع! «صم بکم عمی فهم لا یعقلون» و اشعری مسلکان انقلابی که از فرط مذاب شدن در ولایت، ماست را روزی سفید و روز دیگر سیاه می بینند و حیثیت مذهب عقل و عدل شیعه را برده اند، خوش نیامد و قلم به هرزگی و هتاکی راندند.
اینان روزی تجاوز روسیه به اوکراین را آغاز آخرالزمان تاریخ می انگارند و برای آن کف می زنند و از ارسال پهپاد برای متجاوزان احساس قدرت می کنند و روز دیگر که هوا را پس می یینند، عقب می نشینند و ارسال هر گونه سلاح را تکذیب می کنند.
یکی از این مجاهدان در دفاع از متجاوزان روس و علیه دولت اوکراین و در نقد من نوشته است:
«اوکراین، به عنوان سومین نیروی اشغالگر، ۵۰۰۰ سرباز برای اشغال عراق به کمک آمریکا فرستاد؛ برای اشغال یک سرزمین اسلامی. از ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۱ به گزارش ژورنال PLOS ، تعداد ۴۶۰ هزار عراقی به خاک و خون کشیده شدند. همین کنار، کشور همسایۀ ما، بابت این اشغال و حملۀ این ائتلاف قلدر! آیا شنیدید نائی و نوائی از جریان غربگرا در ایران بلند شود؟ و صحبت از ارزشهای الهی و انسانی شود؟ خیر! بلکه به تئوریزه کردن پذیرش اشغال و استقبال از فشار آمریکا پرداختند و حتی اسلام محمّد(ص) را برای این منظور تحریف و دستکاری کردند.»
خب این مجاهد تبیین و یا افسر جنگ نرم نظام احتمالا نمی داند که حمله آمریکا به عراق با هماهنگی غیر رسمی و کسب رضایت مقام ولایت و با مشارکت اپوزیسیون عراقی مستقر در ایران شامل جریان حکیم و حزب الدعوه و سپاه بدر، صورت گرفت. این اپوزیسیون با کسب اجازه از رهبری جمهوری اسلامی به واشنگتن رفت و همراه با دیگر جریانهای عراقی دست همکاری به جرج بوش رییس جمهور آمریکا داد و حمله به عراق را برای اسقاط صدام آغاز کردند.
جمهوری اسلامی به این حمله به عنوان یک فرصت نگاه می کرد که از شرّ صدام که نتوانست با ۸ سال جنگ و دادن دهها هزار شهید او را ساقط کند و بغداد را فتح کند، خلاص خواهد شد و بعد البته با اتکا به اپوزیسیون عراقی وابسته به خود در عراق اعمال نفوذ و مداخله خواهد کرد.
سیاست ایران در عراق از آغاز آزاد شدن تا به امروز، این بوده است که در راه شکل گیری یک عراق آباد و آزاد و پیشرفته در سایه روابط خوب دولت این کشور با آمریکا و غرب، سنگ اندازی کند تا همچنان قدرت اول منطقه بماند و ژست ضد آمریکایی بگیرد، مانند کاری که سالها با اتکای به حوثیهای یمن با عربستان کرد و بالاخره با تشر چینیها و رسیدن به نقطه استیصال اقتصادی و سیاسی دست از این سیاست برداشت و دست دوستی به سوی دولت عربستان و متحدان او دراز کرد و هم اکنون نیز با وساطت عمانی ها در حال انعطاف و تقیه و نرمش قهرمانانه برای جلب رضایت آمریکاییها برای توافق برجام و پایینتر از برجام که روزی خسارت محضش میخواندند، است.
البته علی القاعده در دیدار آتی رهبری با سلطان هیثم پادشاه عمان، حتما حضرتشان از حمله به امریکا فروگذار نخواهند کرد تا مبادا لشگر مجاهدان تبیین و هسته سخت مدافع نظام دچار تردید و دوگانگی شود و مشت گره کرده شان که برای سرکوب مردم و جوانان معترض برای حفظ نظام حیاتی است، باز شود!
تلگرام نویسنده
منبع: https://www.iran-emrooz.net/index.php/news2/more/108277/
#دنیا_فرهادی
|