حسین رونقی، دیگر فعال مدنی که مدتی را بهدلیل فعالیتهای سیاسیاش در زندان جمهوری اسلامی سپری کرده است، نیز از سروش انتقاد کرده و او را «جنایتکار» خوانده است.
او در توئیتی نوشت: «سروش از ابتدا بخشی از سیستم سرکوب و تبلیغات بودهاست، میداند چه میکند، او با نگاه تحقیرآمیز، برهنگی را معیار هنر گلشیفه معرفی میکند گلشیفتهای که نماد نسل سرکوب شده ایران بود. او بعنوان جنایتکار باید محاکمه و زندانی میشد نه اینکه بعنوان روشنفکر در دانشگاههای غرب فعالیت کند!»
رونقی در توئیت دیگری افزوده است: عبدالکریم سروش بهعنوان کسی که بحث «پاکسازی و تصفیه در دانشگاهها» را طرح کرد، بهعنوان یکی از افرادی که فرهنگ، آموزش و دانشگاههای ایران را قلعوقمع کرد باید شناخته شود. او روشنفکر نیست، یک جنایتکار است، آنچه او و همفکرانش با فرهنگ و دانشگاه در ایران کردند کم از جنایت نداشت».
انتقاد سروش از نشست واشینگتن در حالی است که او از بیانیه اخیر میرحسین موسوی برای گذار از جمهوری اسلامی حمایت کرده است.
*********************
او که از اعضای شورای انقلاب فرهنگی در سالهای آغازین جمهوری اسلامی بود، از دهه هفتاد به یکی از منتقدان رهبر جمهوری اسلامی تبدیل شد. آقای سروش ساکن آمریکا است.
در جریان اعتراضات سراسری ایران، ماموران امنیتی علیرضا ارادتی، داروساز و داماد عبدالکریم سروش، را بازداشت کردند. سایت «جامجم» وابسته به صداوسیمای جمهوری اسلامی، آقای ارادتی را متهم کرد که «از سرشبکههای باند جمعآوری و هدایت اراذل و اوباش بوده» است.
یک کاربر توئیتری در این زمینه ابراز عقیده کرده که پس از اظهارات اخیر عبدالکریم سروش، داماد او آزاد خواهد شد. او نوشته است: «بعد از این صحبتهای زشت و تهوعآور عبدالکریم سروش بگمانم دامادش آزاد خواهد شد.این معاملهها آشناست».
غزاله چلاوی، قربانی جنایت ج. اسلامی
|