Welcome to Online Film Home
Home :: Film News :: Find a Birthday :: Dark version :: Persian Weblog :: Forum :: Contact
  تالار گفتمان بحث آزاد تالار گفتمان بحث آزاد

 خوش آمديد مهمان                                 عضو شويد  وارد شويد جستجو  فهرست اعضای تالار

  تالار
  بحث آزاد

نسخه مناسب چاپ ارسال ج1608;ابيه  ارسال موضوع جديد

موضوع توصيه هاي مهم يک سوريايي براي جنبش
فرستنده Leila_Manzari در تاريخ 08 فوريه 2023 ساعت 2:30 بعدازظهر  
محل اقامت: Masjed Soleiman, Iran   تاريخ عضويت: 01 مارس 2023   تعداد ارساليها: ۱۳۴   مشاهده ی مشخصات Leila_Manzari مشخصات  جستجوی ارساليهای ديگر Leila_Manzariجستجو برويد به صفحه خانگی Leila_Manzari سايت نقل قول ارسالی Leila_Manzariنقل قول

«چهارچشمي بايد مراقب جنبش بود، مبادا خودش هيولا شود!»؛

درس‌هايي از خيزش مردم سوريه


فرناز سيفي
https://t.me/FarnazSeifi/256

ابراهيم الاصيل که اهل سوريه است، دوست دارد با تاکيد به ايراني‌ها بگويد در کنار تلاش براي تغيير رژيم، بايد چهارچشمي مراقب خود جنبش بود، چرا که جنبش خودش مي‌تواند تبديل به هيولايي شود که بيش از همه رژيم ديکتاتور فعلي از ظهور اين هيولا بهره مي‌برد و خوشحال مي‌شود.



او مي‌گويد در تجربه ناکام سوريه آموختند که دروغ‌گويي، شايعه‌پراکني و اغراق، رويه‌اي که بين برخي گروه‌ها و افراد اپوزيسيون رايج است، به ديکتاتور هيچ آسيبي نمي‌زند، فقط اعتبار خود معترضان را زير سوال مي‌برد و مردم را بي‌اعتماد مي‌کند.

اصيل از تاثيرات ارتش سايبري حکومت سوريه مي‌گويد که اتفاقاً برخلاف تصور عامه، هدف اصلي‌اش مطلقاً اين نبود که روايت خودش را بقبولاند: «هدفشان اين بود که مردم سوريه را به اين نتيجه‌ برسانند که «حقيقت، پيچيده است» و «معلوم نيست که چه‌کسي دارد راست مي‌گويد». مؤثرترين شيوه براي‌ اينکه آدم‌ها را منفعل کرد همين است که به آن‌ها بقبولانيد حقيقت پيچيده است و معلوم نيست چه‌کسي راست مي‌گويد.

الاصيل مي‌گويد هيچ احدي نبايد و قرار نيست مبارز 24ساعته باشد، و هرکس فقط به اندازه ظرفيت‌اش بايد داخل مبارزه باشد و ظرفيت هرکس متفاوت است.تمام اين شرم دادن و خفت دادن به ديگران بابت زندگي و کارهاي عادي، باز شکاف تازه‌اي درست کرد که فقط به نفع بشار اسد شد و بس.

الاصيل از مزايا و معايب شبکه‌هاي اجتماعي مي‌گويد. اينکه آدم‌هايي که در وضعيت عادي به‌دلايل مختلف طبقاتي و سياسي و مذهبي احتمالاً هيچ‌وقت با هم مواجه نمي‌شدند. به لطف شبکه‌هاي اجتماعي براي اولين‌بار توانستند واقعاً با يکديگر آشنا شوند. «آشناشدن اقشار مختلف با هم زيبا بود اما درعين‌حال منجر به اين شد که عمق اختلافات اساسي هم بيرون بزند و آشکار شود. سوري‌ها ناگهان چنان حجم عظيمي از سوريه‌ي واقعي را ديدند که هضم و درک پيچيدگي‌اش آسان نبود.»

او اميدوار است ايراني‌ها اشتباه آن‌ها را تکرار نگنند و راه هر بحث را باز بگذارند:«در مبارزه‌ي سياسي و مدني گاهي انتقاد از فعالان سياسيِ مخالف حکومت مهم‌تر از انتقاد از حکومت ظالم است. فعال سياسي و مدني بايد ياد بگيرد که انتقاد بشنود و گوش شنوا داشته باشد. يکي از مهم‌ترين توصيه‌هاي من به ايراني‌ها، بر اساس تجربه‌ي ما سوري‌ها، همين مسئله است.»

گفتگويم با ابراهيم الاصيل را در لينک زير بخوانيد:

https://www.aasoo.org/fa/articles/4204

@FarnazSeifi

تاريخ انتشار: 1401/11/18



لیلا منظری، روانکاو

برای ارسال پاسخ به اين مورد بايد وارد شويد
برای استفاده از تالار گفتمان بايد عضو شويد

ارسال جوابيه  ارسال موضوع جديد


 
جستجو
جستجوی فيلم، کارگردان، بازيگر..:

fa en


سايت های سينمايی!
 

Find a birthday!


پيوندها
 
مجله ۲۴
آدم برفی ها
دیتابیس فارسی فیلم های سینمایی
کافه سينما
سينمای ما
سينمای آزاد
 

اخبار روز ايران

[ Yahoo! News Search ]

Search Yahoo! here
 
 [ Yahoo! ]



options